Κεντρική σελίδα *  Φιλοσοφία - Στόχοι *  Διδάσκοντες *  Aνακοινώσεις - Αγγελίες *  Συνδέσεις *  Ενημερωτικό δελτίο *  Επικοινωνία

Προγράμματα Προσωπικής ΑνάπτυξηςMunay-Ki
Για όλους εσάς που θέλετε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με την Σαμανική παράδοση συνεχίζουμε τον επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων Munay-Ki, που έχει κυριολεκτικά αλλάξει τη ζωή των συμμετεχόντων.
Ανοικτή Ομιλία:
Σεμινάριο:
Παρουσίαση προγράμματος (pdf)

Life Tracks Matrix
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας, που συνθέτει και εναρμονίζει με μοναδικό τρόπο: τη θεραπευτική χρήση του ήχου και της κίνησης, τη σύγχρονη Γιουνκιανή ψυχολογία, την πολεμική τέχνη και την ενεργειακή θεραπεία!
Ανοικτή Ομιλία:
Σεμινάριο:
Παρουσίαση προγράμματος (pdf)

Τα Τελετουργικά Δρώμενα των 4 Στοιχείων
Γνωρίστε τα τελετουργικά δρώμενα των "Huachipeyris" του Αμαζονίου.
Παρευρεθείτε στην συνάντηση γνωριμίας και συμμετέχετε στο "Τελετουργικό Δρώμενο του Κολιμπρί"!
Ανοικτή Ομιλία:
Βιωματικό Σεμινάριο:
Παρουσίαση προγράμματος (pdf)

Reijukido - Το ενοποιημένο Reiki
Ένα σεμινάριο που εγγυάται να αλλάξει για πάντα την προσέγγιση σας στην ενεργειακή θεραπεία και τον τρόπο που δουλεύετε με την ενέργεια.
Ανοικτή Ομιλία:
Σεμινάριο:
Παρουσίαση προγράμματος (pdf)Life Tracks Matrix
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

To Life Tracks Matrix, είναι μια ολοκληρωμένη άποψη του ανθρώπου, βοηθώντας να βρεθεί μια προσωπική δυναμική και να τη φέρει σε πραγμάτωση.

Είναι ένας καθολικός τρόπος ανάπτυξης και επέκτασης εσωτερικών πόρων. Είναι ένα βοήθημα για να φτάσεις σε προσωπική και κοινωνική πραγμάτωση και να επιτύχεις πλήρη ικανοποίηση από όλες της πλευρές της ζωής.

Ανοιχτή Ομιλία:
Σεμινάριο:

Περισσότερα... (pdf)